Directe omgeving

Het dorp Schijf

Schijf is een pittoresk dorpje gelegen in West-Brabant, vlak bij de Belgische grens. Deze regio staat bekend om haar prachtige natuurschoon. Onze camping ligt in het centrum van een bosrijke omgeving, zodat u vele wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving hebt.

Neem contact op

De omgeving

Minicamping de Schijvenaer ligt in het grensdorpje Schijf, ten zuiden van de steden Roosendaal (9 km) en Breda (23 km). Antwerpen is vanuit de camping ook heel goed bereikbaar per auto of per trein. De camping ligt in het centrum van een bosrijke omgeving. Denk hierbij aan de Buissche Heide, de Pannehoef en de Rucphense Heide. Hier kunt u naar hartenlust fietsen en wandelen.

Schijf ligt op 7 km verwijderd van de plaats Zundert, alom bekend als de geboorteplaats van de befaamde schilder Vincent van Gogh. We hebben hier een museum en een restaurant met allerlei werken van van Gogh. En op de eerste zondag van september hebben we het bloemencorso in Zundert. Een groots evenement wat zeker het bezoeken waard is!

Natuurlijk zijn er ook veel interessante locaties, toffe events en andere bezienswaardigheden die u zeker niet mag missen. Daarom hebben wij hier enkele handige links van locaties uit de nabije omgeving voor u verzamelt. Klik op het “+” icoon om de links te bekijken.