Camping de Schijvenaer

Er mag geen plastic, worteldoek of geplastificeerd doek gelegd worden onder luifel of voortent. Een rubberen campingmat met licht- en luchtdoorlatende gaatjes is wel toegestaan.

Carla en haar man Ron openden in 2005 hun eigen Camping. Camping de Schijvenaer is dan ook gelegen naast het woonhuis en ligt beschut tussen bomen en hagen. De camping heeft plaatsen die gelegen zijn aan de buitenrand van het grote kampeerveld. Deze plaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom. Op dit veld zijn een speeltoestel, zandbak en een trampoline aanwezig voor de jongere kampeerders zodat zij onder toeziend oog van ouders of grootouders kunnen spelen.

Daarnaast beschikt onze camping ook over een wat kleiner veld van 6 plaatsen. Ook deze kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère stroom.

Het is niet toegestaan om plastic, worteldoek of ander afsluitend materiaal onder uw voortent of luifel te leggen. Een lucht en lichtdoorlatende camping-mat is natuurlijk wel toegestaan. Daarnaast is het gebruik van elektrische kachels bij een grote bezetting niet toegestaan.

Onze camping ligt in een bosrijke omgeving en u kunt er dus naar hartenlust wandelen en fietsen. Liever overnachten in een bed & breakfast? Ook dat is mogelijk op onze camping.

Directe omgeving
Naar onze tarieven
Neem contact op
Gasten die hebben gereserveerd op onze camping zijn welkom vanaf 13.00 uur. niet zonder overleg eerder aankomen i.v.m. werk buiten de deur. Er is dan niemand om u te ontvangen.

Vertrek van onze camping voor 12.00 uur.

Het is ook mogelijk om (in overleg met campingeigenaar) eerder te arriveren of later te vertrekken, meerprijs is dan € 10,00.

Onze camping beschikt over een gescheiden sanitairgebouw. Het gedeelte voor de dames bestaat uit 2 douches, 2 toiletten en 3 wastafels. Het gedeelte voor de heren bestaat uit 2 douches, 3 wastafels, 1 toilet en 1 urinoir. Daarnaast hebben we onder de overkapping van dit gebouw 3 afwasplaatsen gerealiseerd welke beschikken over koud en warm water.

Parkeren

Onze camping is voorzien van een eigen parkeerplaats. Deze ligt in het verlengde van de camping en is voor iedereen toegankelijk.

En verder…

Huisdieren zijn bij ons welkom, mits aangelijnd.